Utilizamos cookies de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando aceptas el uso de éstas.

   Saber máis - Aceptar.

© PRAZAS E MERCADOS. FEDERACIÓN DE PRAZAS DE ABASTOS DE GALICIA

CHULAS DE REPOLO

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

Estas chulas de repolo teñen unha pinta realmente incrible, pero, o importante é que o sabor ainda é impresionante que o aspecto. Unha receita do chef Siro González.

 

 

 

 

Ingredientes para 2 persoas:

  • Medio repolo
  • Pementa negra
  • 1 Ovo
  • Fariña de trigo
  • 1 Cogombro
  • 1 Iogur natural
  • Sal

 

Cortamos á xuliana o medio repolo e engadímolo a unha cacerola ampla, engadimos a esta o ovo e unha cullerada sopeira de fariña de trigo. Salpimentamos e removemos mesturando ben os ingredientes para que se integren.

Cortamos unha sección do cogombro de aproximádamente 4 centímetros. Dela pelamos e reservamos a cortiza verde exterior e picamos finamente o interior.

Nun vaso de batedora poñemos o iogur e o interior do cogombro que picamos no paso anterior.

Poñemos unha tixola ao lume con aceite de oliva. Collemos un pequeno montoncito do revolto coa axuda dunhas pinzas ou enrolándoo cun garfo e botámolo á tixola. Unha vez fritido por ambos os lados extraémoslle o aceite sobrante depositando a chula sobre papel de cociña absorvente.

Empratamos colocando as chulas e servindo un pouco de salsa de iogur sobre elas. Picamos finamente a cortiza exterior do cogombro que previamente habiamos reservado, e esparexémola sobre o prato cun pouco de sal e pementa.

 

 

 

 

 

GALERÍA DE IMAXES

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

 

 

VÍDEO-RECEITA

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

COMPARTE!